ESANS ÇÖZÜCÜ
 
ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ INCI GÖSTERİMİ KULLANIM ALANI
Chemonic OE-2 Oleth-2 Yumuşatıcı sistemlerde saç kremi ajanı ve nemlendirici, parfüm çözücüsü, kremler ve losyonlar, jeller, banyo yağları, fondöten emülgatör.
Chemonic OE-10 Oleth-10 Yumuşatıcı sistemlerde saç kremi ajanı ve nemlendirici, parfüm çözücüsü, kremler ve losyonlar, jeller, banyo yağları, fondöten için emülgatör
Chemonic OE-20 Oleth-20 Yumuşatıcı sistemlerde saç kremi ajanı ve nemlendirici, parfüm çözücüsü, kremler ve losyonlar, jeller, banyo yağları, fondöten için emülgatör
LipoFlor LV81 PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether(and) Oleth-10 Parfüm emülgatörü
Hydrogenated Castor Oil 40 OE PEG-40 Hydrogenated Castor Oil  Çok iyi çözünürlük özelliklerine sahip, O/W emülgatör. Parfüm yağları, esans ve bitkisel yağları çözmek için uygundur. (100% ürün)
Hydrogenated Castor Oil 40 OE PEG-40 Hydrogenated Castor Oil Çok iyi çözünürlük özelliklerine sahip, O/W emülgatör. Parfüm yağları, esans ve bitkisel yağları çözmek için uygundur. (90% Ürün, 10% Su)
Hydrogenated Castor Oil 40 OE (and) Propylene Glycol PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (and) Propylene Glycol Çok iyi çözünürlük özelliklerine sahip, sıvı şeklinde O/W emülgatör. Parfüm yağları, esans ve bitkisel yağları çözmek için uygundur. (90% Ürün, 5% Su, 5% Propylene Glycol)
Hydrogenated Castor Oil 40 OE (and) Trideceth-9 PEG-40 Hydrogenated Castor Oil 40 OE (and) Trideceth-9 Süper çözünürlük özelliklerine sahip, O/W emülgatör. Parfüm yağları, esans ve bitkisel yağları çözmek için ideal. (100%'lük ürün)