 |
| ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ |
INCI GÖSTERİMİ |
KULLANIM ALANI |
| Alcohol C12-14 7.5 OE |
Laureth-7 |
Non-iyonik, emülgatör, ıslatıcı ajan |
| Alcohol C12-14 23 OE |
Laureth-23 |
Non-iyonik, emülgatör, ıslatıcı ajan |
| Schercemol™ DISM |
Diisostearyl Malate |
Zengin yağlandırma özelliğine sahip bir geri yağlandırıcı olan DISM mükemmel bir ıslatıcı ajan ve bağlayıcıdır. Pudralar, sıvı makyaj ürünleri, ruj ve allıklarda tavsiye edilir. |
|
 |