| ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ |
INCI GÖSTERİMİ |
KULLANIM ALANI |
| Glyceryl
Monostearate 40% Powder |
Glyceryl Stearate |
Non-iyonik, o/w emülgatörü, bağlayıcı, yağlandırıcı krem bazı |
| Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Cetyl
Palmitate, POE Fatty Alcohols |
|
Kendi kendine emülsifiye O/W bazı, losyon ve kremlere uygun. Çok iyi stabilite verir. |
| Cetearyl Alcohol, POE Fatty Alcohols |
Cetearyl Alcohol (and) Laureth-3 (and) Ceteareth-20 |
Düşük konsantrasyonlarda bile çok iyi stabilite veren non-iyonik kendinden emülsifiye O/W bazı. Saç boyaları ve kremlerde hidrojen peroksit gibi saç bakım preperasyonlarına uygundur. |
| Hydrogenated Cocunut Oil |
Hydrogenated Coconut Oil |
Krem, süt ve sticklerde faktör verici olarak kullanılır. Oksidan kremlerde kullanılır. |
| Novemer EC 1 |
Acrylates / Acrylamide Copolymer (and) Mineral Oil (and) Polysorbate-85 |
Novemer EC1 cilt bakım ürünlerini formüle etmede büyük kolaylık sağlayan krem bazıdır. Sıvı halde, önceden nötralize edilmiş, mineral yağı içinde disperse halde anyonik polimerdir. Cilt üzerinde yumuşak ve zengin bir hissediş sağlar, emülsiyon yapısını iyileştirir, stabilize eder, emülgatör ve/veya koemülgatör olarak görev yapar. Elektrolit içeren aktiflere sahip emülsiyonları stabilize eder. İnorganik pigmentleri askıda tutma özelliğine sahiptir. Düşük kullanım oranlarında bile etkindir. |
| Cetyl
Stearyl Alcohol, POE 20 Cetyl Stearyl Alcohol, Cetyl Stearyl
Isononanoate, Glyceryl Monostearate, Glycerol, Cetyl Palmitate, POE 12
Cetyl Stearyl Alcohol |
Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Cetearyl Isononnanoate, Glyceryl Stearate, Glycerin, Cetyl Palmitate, Ceteareth-12 |
O/W sıvı emülsiyon, düşük ve orta viskoziteli kremlerde, soğuk proseste |
| DUB STG AE |
Glyceryl Stearate SE |
O/W emülsiyonlarında ana emülgatördur. pH 5-6. |
| Cetyl Stearyl
Alcohol 50-50 |
Cetearyl Alcohol |
Non-iyonik, emülgatör |