| ÜRÜN/KİMYASAL İSMİ |
INCI GÖSTERİMİ |
KULLANIM ALANI |
| Hydrogenated Castor Oil (40) EO |
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil |
Çok iyi çözünürlük özelliklerine sahip O/W emülgatör. Parfüm yağları, esans ve bitkisel yağları çözmek için uygundur. |
| Schercemol™ DIA |
Diisopropyl Adipate |
Mükemmel bir çözücüdür ve parfüm ve aroma kimyasallarının uçuculuğunu azaltır. Hidroalkolik sistemlerde kosolvent olarak da kullanılabilir ve parfüm dip notlarını bozmaz. Hızlı absorbsiyonu ve cilt üzerindeki hissedişi ile sprey ürünlerde tavsiye edilir. |
| Schercemol™ 1818 |
Isostearyl Isostearate |
Aşırı kuru ciltler için düşünülen bakım ürünlerinde önerilir. Cilt üzerinde nemin korunmasını sağlar ve nefes alabilen bir bariyer oluşturma özelliği gösterir. Parfümün çözünmesini kolaylaştırır,
dudak bakım ürünleri, allıklar ve diğer susuz makyaj ürünlerinde parlaklığı artırır. |
| Hydrogenated castor oil 40 OE |
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil |
Non-iyonik, esans çözücü |
| Hydrogenated castor oil 40 OE (and) Propylene Glycol |
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (and) Propylene Glycol |
Non-iyonik, esans çözücü |
| Stearine 8 OE |
PEG-8 Stearate |
Non-iyonik, emülgatör, solubilizer |
| Hydrogenated castor oil 40 OE (and) trideceth-9 |
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (and) Trideceth |
Non-iyonik, solubilizer |
| C12-15 Benzoate |
C12-15 Alkyl Benzoate |
Non-iyonik, solubilizer |
| Stearine 9 OE |
PEG-9 Stearate |
Non-iyonik, emülgatör, solubilizer |